Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Studie

Vaření na plynu může mít negativní vliv na funkci plic mladých dívek

Studie vypracovaná vědci z Catholic University v italském Římě na více než sedmi stech dětech ve věku od 11 do 13 let ukázala...Rubrika: Technika | Typ článku: Studie

Vařte zeleninu, chcete-li zvýšit svůj příjem železa

Podle výsledků výzkumu prezentovaného na setkání American Chemical Society zvyšuje vaření zeleniny - a dokonce i některých druhů...Rubrika: Vitamíny a minerály | Typ článku: Studie

Váš hněv a riziko infarktu

Hodně dlouho nám říkali, že potlačování emocí škodí zdraví, že negativní emoce je potřeba naplno projevit a tím dojde k...Rubrika: Stres a psychika | Typ článku: Studie

Vaše srdce stárne s cukrovkou

Současné vědecké poznatky ukazují, že polovina dospělých Američanů je vystavena riziku onemocnění cukrovkou II. typu. Nová...Rubrika: Cukrovka | Typ článku: Studie

Vděčnost vám udělá dobře, je výborným lékem

Máte zlomené srdce a trápíte se? Zkuste trochu vděčnosti! Britská studie na 401 mužích a ženách zjistila, že ti z nich, kteří...Rubrika: Stres a psychika | Typ článku: Studie

Ve formě a šťastný

Lidé, kteří žijí sedavým způsobem života, jsou vystaveni vyššímu riziku depresí – takové jsou závěry vědců v článku...Rubrika: Pohyb | Typ článku: Studie

Ve vitamínech se magické tajemství úspěchu vytrvalostního běžce neskrývá

Podle dr. Davida C. Niemana z Appalachian State University v Severní Karolíně nepomůže vytrvalostnímu atletovi při regeneraci po...Rubrika: Vitamíny a minerály | Typ článku: Studie

Ve zdravém těle zdravý duch - a srdce

Jídelníček obsahující hojná množství ovoce a zeleniny a malá množství tuku není dobrý pouze pro zachování štíhlé linie...Rubrika: Stravování | Typ článku: Studie

Vědci přijímají fakt, že maso je příčinou rakoviny tlustého střeva

Dr. Larsson vypracoval meta-analýzu výsledků 29 různých vědeckých studií, které zkoumaly souvislost mezi konzumací tmavého masa a...Rubrika: Rakovina | Typ článku: Studie

Vědci vidí riziko rakoviny u kávy

Němečtí vědci objevili v kávě akrylamid, látku způsobující rakovinu u zvířat, ve všech 24 značkách mleté kávy a v sedmi...Rubrika: Káva a kofein | Typ článku: Studie