Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Bylinková remuláda

2 š sójového mléka, 4 pl kukuřičné krupice, 1/3 čl sušené máty, 1/5 čl oregana, 1/5 čl tymiánu, 1/5 čl bazalky, 1/6 čl mletého koriandru, 3/4 čl soli, 1 čl citronové šťávy, 1 1/2 čl přírodního cukru, 2 pl oleje
|
Typ článku: Recepty

V sójovém mléku ochuceném bylinkami a solí vaříme kukuřičnou krupici (asi 5 minut) na středně hutnou kaši. Potom přidáme citronovou šťávu, cukr, olej a ponorným mixérem rozmixujeme najemno. Necháme vychladnout. Remuládu můžeme používat ke spojování salátů nebo jako zálivku.

Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin

Počet přečtení: 3650
Datum: 26. 1. 2009