Černoušci
2 šálky lískových oříšků, 2 lžíce kokosového oleje, 2 lžíce sirupu z agáve, 2-3 lžíce kvalitního kakaového prášku
Rubrika: Moučníky, dezerty
| Typ článku: Recepty
Všechny suroviny umístíme do kvalitního mixéru a umixujeme. Postup je podobný jako u ořechového másla. Budete muset po chvíli zastavit mixér, setřít ze stěn oříšky a v mixování pokračovat až do doby, než vznikne hladká směs.
Umixované těsto vyklopíme do misky a namočenýma rukama tvarujeme kuličky, které pokládáme na plát sušičky a palcem stlačíme. Do prohlubeniny vmáčkneme lískový oříšek. Takto připravené černoušky sušíme (můžeme i v troubě) tři hodiny.
Počet přečtení: 2874
Datum: 26. 12. 2018