Koprový dresink
2 š sójového mléka, 2 1/2 pl polohrubé mouky, 1/2 čl soli, 1 pl čerstvého nebo mraženého kopru, 1 1/2 čl cibulového prášku (umixovaná sušená cibule), 3 pl oleje, 3 čl citronové šťávy, 1 1/2 čl cukru
Rubrika: Zálivky a dresinky
| Typ článku: Recepty
V trošce mléka rozmixujeme kopr, zalijeme zbytkem sójového mléka, rozmícháme v něm mouku a za ustavičného míchání (šlehání) přivedeme do varu a vaříme 3 minuty na slabém ohni.
Přidáme ostatní suroviny a vyšleháme (v případě potřeby umixujeme), dáme do sklenice a uložíme do chladničky. Je vhodný na ochucení zeleninových salátů, luštěninových jídel, na karbanátky.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 3960
Datum: 26. 1. 2009