Křehké kokosky
1 šálek strouhaného kokosu, 1/4 šálku namočených kešu oříšků, 2 lžíce vody, 2 lžíce agávového sirupu, kustovnice nebo jiné drobné sušené ovoce na ozdobu
Rubrika: Moučníky, dezerty
| Typ článku: Recepty
Kokos a kešu oříšky (bez vody, v níž se namáčely) vložte do kvalitního mixéru. Přidejte agávový sirup. Vše umixujte. Není na škodu, když směs není zcela hladká – ba naopak. Dle potřeby přidejte vodu.
Tvarujte kuličky, jemně je palcem stlačte a vmáčkněte kustovnici (nebo jiné drobné sušené ovoce) na ozdobu. Položte kokosky na sušící plát a sušte v sušičce alespoň dvě hodiny.
Počet přečtení: 3235
Datum: 28. 11. 2018