Marináda na tofu
3 pl sójové omáčky (dáváme přednost kvalitní sójové omáčce bez glutamanu sodného), 2 čl jemně mleté solčanky, 2 čl cibulového prášku (nebo odpovídající množství nadrobno nakrájené cibule), 1 čl šalvěje, 1 čl česnekového prášku (nebo 6 utřených stroužků česneku), 1 čl majoránky, 2 1/2 š vody
Rubrika: Zálivky a dresinky
| Typ článku: Recepty
Výše uvedené suroviny smícháme a vzniklým nálevem zalijeme kostky tofu tak, aby všechny byly cele ponořené. Absorbování chuti z marinády je závislé na čase marinování (1 hodina až 2 dny). Marinování tofu není bezpodmínečně potřebné pro přípravu chutných jídel, v zájmu chuti je však často žádané.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 7317
Datum: 25. 1. 2009