Ovocné lasagne
50 dkg celozrnných těstovin, 26 dkg přírodního tofu, 1/2 čl soli, 6 š (1,5 litru) nakrájeného ovoce (např. 6 jablek), 2 š džusu nebo kompotové šťávy, 1 1/2 š sušeného ovoce (rozinky, meruňky), 3 š vody, 1 1/2 š kokosu nebo slunečnice
|
Typ článku: Recepty
Všechno ovoce (tedy i sušené) rozmixujeme s džusem a vodou. Tofu rozmícháme se solí (nemixovat). Olejem nebo tukem vytřeme pekáč.
Vrstvy: 3 š rozmixovaného ovoce, polovina těstovin (suchých), polovina tofu, 1/2 š kokosu. Zopakujeme: 3 š rozmixovaného ovoce, 1/2 š kokosu.
Dáme zapéct na 50 min. při 175 stupních. Potom troubu vypneme a necháme dojít ještě 15 min.
Počet přečtení: 3307
Datum: 18. 7. 2014