Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Sladký tofu tvaroh

Sladký tvaroh můžeme používat namísto vyráběných krémů, jogurtů apod., jako náplň do palačinek, na koláče, dorty, moučníky, ovocné saláty apod.

tofu 1,5–2 kostky tofu (400g), olej slunečnicový 3 pl, sůl 1/3–1/4 čl, vanilkový cukr 1 sáček, med 3 pl, citrónová kůra z 1/2 citrónu (omytého), citrónová šťáva z 1/2 citrónu

Všechny suroviny umixujeme v mixéru na jemný krém.

Z knihy Romana a Halyny Uhrinových „Nevařte podle kuchařek“ (vydal Advent-Orion), kterou lze objednat na adrese www.a-o.cz.

Počet přečtení: 14118
Datum: 14. 2. 2010