Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Smetana z kešu oříšků

Dvě hrsti oříšků rozmixujeme nejprve na sucho a pak postupně přidáváme po troškách vodu do požadované hustoty smetany nebo mléka. Obdobně můžeme použít slunečnicové semínko, pak při mixování doporučuji použít vodu horkou, dosáhneme hladšího výsledku.
|
Typ článku: Recepty

Tyto smetany používáme na zahuštění polévek, omáček, na ovocné saláty či obilné kaše nebo dochutíme-li nadrobno nasekanou cibulkou a citrónovou šťávou jako tatarskou omáčku či majonézu k rostlinným nebo obilným karbenátkům nebo k zelenině.

Dobrou chuť přeje Jitka Pohanková

Počet přečtení: 5591
Datum: 29. 12. 2009

Mohlo by vás zajímat

Sójová smetana