Alergici bývají přecitlivělí na hluk
Alergici jsou často abnormálně citliví na hluk - mohou si dávat ruce na uši, aby odrušili zvuky, které jiným vůbec nevadí. Mohou reagovat přehnaně i na dotek či být výjimečně lechtiví. Pro některé alergiky mohou být problémem i různé vůně či pachy, kterých si normální člověk vůbec nevšimne.
Rubrika: Alergie
| Typ článku: Rady lékaře
Zvonění či hučení v uších může být důsledkem potravinové alergie. Častou příčinou jsou mléko, vejce a pšenice. Podle zkušeností dalších i cukr, med a jiná sladidla. Problém se dá jen obtížně odstranit, úspěchem bývá alespoň snížení intenzity zvuku.
Podle knihy „Food Alergies Made Simple". Autoři: Phylis Austin, dr. Agatha & dr. Calvin Thrash.
Počet přečtení: 5440
Datum: 31. 7. 2011