Bramboráky
1/2 nastrouhané syrové cibule, 2 nastrouhané velké brambory (není bezpodmínečně nutné je škrábat, stačí je pořádně očistit), 4 pl celozrnné pšeničné mouky, 2 pl vody, 2 pl nasekané petrželové natě
Rubrika: Jídla z brambor
| Typ článku: Recepty
Všechny ingredience promíchejte v míse. Rozehřejte pánev s nepřilnavým povrchem a klaďte na ni lžící v jednotlivých kopečcích lívancovou směs. Pečte asi 8–10 minut z jedné strany, pak otočte a pečte dalších 5–8 minut z druhé strany.
Můžete podávat s jablečnou šťávou, kečupem nebo nějakou omáčkou. Pánev je případně možné před použitím vytřít malým množstvím oleje.
Počet přečtení: 4150
Datum: 18. 1. 2009