Bramborovo-slunečnicové karbanátky s tofu
4 středně velké brambory uvařené ve slupce, oloupané a nastrouhané, 1 rozdrcená kostka tofu, 1 větší nakrájená cibule, 2 čl česnekového prášku (nebo čerstvý česnek), 2 čl drceného kmínu, 2 čl majoránky, 2 pl sójové omáčky, 1/2 š loupané slunečnice, 2 čl solčanky, 1/2 čl zázvoru, sůl podle chuti
Rubrika: Jídla z brambor
| Typ článku: Recepty
Všechny suroviny smícháme a prsty prohněteme. Rukama pomaštěnýma olejem formujeme ploché šišky a pokládáme na olejem vymaštěný plech. Pečeme ve vyhřáté troubě 30-40 minut.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 3720
Datum: 25. 1. 2009