Chipsy tortilla
Předehřejte troubu na 135 stupňů. Placky rozkrájejte na čtyři stejné díly. Jednotlivé kousky dávejte na pečící plech v jedné vrstvě. Pečte při 135 stupních asi 20–30 minut, až budou křupavé. Tortilly můžete také servírovat v měkkém stavu. Nechte je rozmrznout v sáčku, poté je z něj vyjměte, zabalte do alobalu anebo položte do přikrytého plechu na pečení a několik minut v teplé troubě zahřívejte. Podávejte teplé.
Před tím, než je začnete péct, můžete placky posypat práškem ze sušené cibule, práškem ze sušeného česneku anebo chilli. Stejný recept můžete použít i u arabského „pita“ chleba. Nakrájejte jej na trojúhelníky a oddělte jednu stranu od druhé. Položte je na pečící plech a pečte stejně jako tortilly. Výsledkem jsou lahodné pšeničné chipsy, které můžete namáčet do různých omáček.