Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Dort se želé z agar-agaru

Spodní vrstvu dortu připravíme např. z kuskusu nebo jáhel podle předchozího receptu, nebo pečenou podle receptu na jáhlovou bublaninu. 2 l vloček agar-agaru namočíme do 3 šálků vody nebo džusu na 2 hodiny a pak vaříme do rozpuštění.
|
Typ článku: Recepty

Připravený rosol můžeme rozmixovat např. s jahodami a tím získáme červený jahodový rosol. Na korpus dortu naklademe ovoce (jahody, plátky broskví, kolečka pomerančů atd. dle vlastní chuti a zásob ve špíži) a zalijeme připraveným rosolem. Povrch ozdobíme kokosem.

Dobrou chuť přeje Jitka Pohanková

Počet přečtení: 6810
Datum: 28. 7. 2010