Grahamový chléb
Kvásek: 1 1/2 kostky droždí (75 g), l čl cukru, špetka soli, 1 pl polohrubé mouky, 1 š vlažné vody
Rubrika: Chléb, pečivo, placky
| Typ článku: Recepty
Postup podle předchozího receptu.
1 š grahamové mouky, 1 š mletých ovesných vloček, 1 1/2 š polohrubé mouky, 2 pl lněného semene, 2 pl rozemletého lněného semene, 1 čl soli, 1 čl cukru, 1 pl oleje, 1 š vlažné vody.
Po zpracování a nakynutí těsto znovu propracujeme, vložíme ho do vymazané formy a necháme dokynout. Těsto potřeme vodou a posypeme ovesnými vločkami. Dále postupujeme podle předchozího receptu
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 4151
Datum: 26. 1. 2009