Guacamole s pastou miso a kelpem
Tato avokádová směs se dobře hodí k burgerům, do kapustových závitků nebo ke krekrům.
Rubrika: Pomazánky, krémy, másla, sýry
| Typ článku: Recepty
2 zralá avokáda, vypeckovaná a oloupaná, ½ rajčete, nakrájeného na kostičky, 1 stroužek česneku, prolisovaný, ¼ šálku najemno nasekané řasy kelp, ¼ šálku najemno nasekané cibule, ¼ šálku tahini, 3 lžíce miso pasty z rýže natural, 1 ½ lžíce šťávy z citrónu
Všechny přísady spolu rozmačkejte a promíchejte nebo umixujte v robotu.
V lednici vydrží guacamole až týden (zhnědne, ale to není na závadu).
Z knihy Brendana Braziera Vegan v kondici, vydala Mladá fronta, a. s.
Počet přečtení: 1601
Datum: 20. 9. 2019