Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Guacamole s pastou miso a kelpem

Tato avokádová směs se dobře hodí k burgerům, do kapustových závitků nebo ke krekrům.

2 zralá avokáda, vypeckovaná a oloupaná, ½ rajčete, nakrájeného na kostičky, 1 stroužek česneku, prolisovaný, ¼ šálku najemno nasekané řasy kelp, ¼ šálku najemno nasekané cibule, ¼ šálku tahini, 3 lžíce miso pasty z rýže natural, 1 ½ lžíce šťávy z citrónu

Všechny přísady spolu rozmačkejte a promíchejte nebo umixujte v robotu.

V lednici vydrží guacamole až týden (zhnědne, ale to není na závadu).

Z knihy Brendana Braziera Vegan v kondici, vydala Mladá fronta, a. s.

Počet přečtení: 1601
Datum: 20. 9. 2019