Jak je možné, že přes rozvoj lékařské vědy a techniky je tolik lidí nemocných chorobami, které nedokáže současná medicína úspěšně léčit?
V bohatých západních státech se staly živočišné produkty základem jídelníčku většiny lidí - a ti v důsledku této nešťastné praxe trpí řadou nemocí způsobených nadbytečným užíváním těchto potravin, bohatých na tuky, bílkoviny a kalorie a nepřinášejících prakticky žádné uhlohydráty, vlákninu ani vitamin C.
Rubrika: Mýty a omyly
| Typ článku: Poradna výživy
Pokoušíme-li se žít na nesprávném druhu potravy, zatěžuje to náš organismus natolik, že se ocitá za hranicí možnosti udržet si zdraví. Vrátíme-li se k potravě, která nám byla k jídlu určena, vytvoříme tak podmínky pro vyléčení a návrat zdraví.
S využitím informací z knihy dr. Johna McDougalla „McDougallův plán". Vydala Společnost Prameny zdraví a OS Maranatha.
Počet přečtení: 2997
Datum: 13. 5. 2011