Megavonné krutony
1 bageta nebo veka, 4 lžíce olivového oleje, 1 lžička tymiánu, 1 lžička oregana, ½ lžičky majoránky, špetka soli a pepře
|
Typ článku: Recepty
Předehřejeme troubu na 200 oC a na plech rozložíme papír na pečení. Rozkrájíme pečivo na dvoucentimetrové kousky. V mísce smícháme olej a koření a kostky obalíme ve směsi. Rozložíme je na plech, jemně osolíme a pečeme 9-12 minut, každé 2-3 minuty otočíme.
Nasáklé vůní bylinek, tyhle sloní krutony udělají z jakékoli polévky provoněnou slavnost.
Z kuchařky Martiny Čermákové Vegmňamky nejen pro vegan(k)y. Vydalo Nakladatelství Plot.
Počet přečtení: 2837
Datum: 20. 3. 2015