Meruňkový jogurt s banánem
tofu bílé 1 ks (300 g), voda 1,5 dl, med 2 pl, vanilka 1/2 ks, citrón podle potřeby na ochucení (–1 ks), sušené meruňky 75–100 g, banán 2 ks, mandle pomleté na posypání
Rubrika: Moučníky, dezerty
| Typ článku: Recepty
Rozmixujeme prvních pět surovin. Sušené meruňky posekáme na drobné kousky a vmícháme je do připraveného krému. Ten pak necháme uležet v lednici. Před podáváním do krému zamícháme zralý nakrájený banán a posypeme pomletými mandlemi. Podáváme s celozrnným pečivem.
Z knihy Romana a Halyny Uhrinových „Nevařte podle kuchařek“ (vydal Advent-Orion), kterou lze objednat na adrese www.a-o.cz.
Počet přečtení: 3453
Datum: 21. 8. 2009