Mrkvová pomazánka s tofu
1/2 š nakrájené cibule, 3 pl vody, 2 š rozdrceného tofu, 2 š uvařené mrkve, 2 čl solčanky, 1/2 š oleje, 1/3 čl saturejky, 1 1/2 čl medu, 1-2 čl citronové šťávy, 1/2 čl zázvoru, 1/3 čl mletého fenyklu, sůl na ochucení
Rubrika: Pomazánky, krémy, másla, sýry
| Typ článku: Recepty
Nakrájenou cibuli podusíme na 3 pl vody, spolu s ostatními surovinami vložíme do mixéru a mixujeme dohladka. Mírně dochutíme medem, citronovou šťávou a solí.
S tofu se dá smíchat téměř každá surovina. Zkusme podobným způsobem připravit kapiovou, petrželovou, celerovou, paprikovou (z čerstvé papriky), pórkovou nebo jinou pomazánku.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 4183
Datum: 26. 1. 2009