Pečené tofu kostky
Vhodné na dušený špenát, na dušenou kapustu nebo zelí nebo jinou zadělávanou zeleninu, na brambory nakyselo, hrachovou kaši apod.
Rubrika: Jídla z tofu a sóji
| Typ článku: Recepty
tofu bílé 1 kostka, shoyou – sójová omáčka 1–2 pl, kmín drcený 1 čl, česnek 2–4 stroužky, solčanka 1 čl, cibule 1 ks, olej 2 pl, voda trochu na podlití
Tofu nakrájíme na středně velké kostky, smícháme s ostatními surovinami, podlijeme trochou vody a pečeme ve vyhřáté troubě asi 8–10 minut. Během pečení promícháme.
Vhodné na dušený špenát, na dušenou kapustu nebo zelí nebo jinou zadělávanou zeleninu, na brambory nakyselo, hrachovou kaši apod.
Z knihy Romana a Halyny Uhrinových „Nevařte podle kuchařek“ (vydal Advent-Orion), kterou lze objednat na adrese www.a-o.cz.
Počet přečtení: 5061
Datum: 16. 10. 2009