Zelotofu
200 g zeleného hrášku, 200 g hlávkového zelí, 200 g mrkve, 1 větší cibule, 2 lžíce oleje, Solčanka, 200 g lahůdkového (anebo marinovaného) tofu, solamyl, 1 lžíce rostlinného másla, voda
Rubrika: Jídla z tofu a sóji
| Typ článku: Recepty
Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli a zelí. Přidáme hrášek a kolečky mrkve, ochutíme Solčankou, podlejeme vodou a dusíme skoro doměkka.
Mezitím nakrájíme tofu na kostky a opečeme na oleji. Vložíme do podušené zeleniny. Zahustíme solamylem, který jsme rozmíchali ve vodě. Nakonec zjemníme rostlinným máslem.
Z knihy Marka a Virginie Messinových Zdravo jesť, dlho žiť. Vydalo nakladatelství Motýl.
Počet přečtení: 4554
Datum: 23. 10. 2020