Pesto z černých oliv
1 plechovka černých oliv, 1 lžíce piniových semínek, 3 lžíce olivového oleje, 5 sušených rajčat (nebo nakládaných v oleji), 1 stroužek česneku, lisovaného, hrstka bazalky, nasekané, špetka soli
Rubrika: Pomazánky, krémy, másla, sýry
| Typ článku: Recepty
Pokud použijeme sušená rajčata, dáme je tak na hodinku do vody. Pak vsypeme všechny ingredience do mixéru a spustíme ho. Ideálně nezpracujeme do krémova, ale v jemně hrudkovitou konzistenci.
Výborné do těstovin nedo sendvičů. Navíc většinu práce za vás udělá mixér.
Z kuchařky Martiny Čermákové Veg mňamky nejen pro vegan(k)y. Vydalo nakladatelství Plot.
Počet přečtení: 1849
Datum: 10. 10. 2018