Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Pikantní uzené tofu

1 ks uzeného tofu, rostlinný párek, cibule, žampióny, mouka, zeleninový bujón, mletá paprika, sterilovaná kapie, rostlinné máslo
|
Typ článku: Recepty

Uzené tofu rozkrojíme na tři hranolky. Každý z nich prošpikujeme nudličkami rostlinného párku tak, aby výsledný produkt připomínal ježka.

Na oleji orestujeme cibuli, přidáme nakrájené žampióny. Dále nasypeme 1 pl na sucho opražené mouky, zalijeme zeleninovým bujónem, ochutíme sladkou paprikou, osolíme a vložíme našpikované tofu, které asi 10 minut podusíme. Ke konci dušení přidáme nakrájenou sterilovanou kapii, asi 1 pl nálevu z kapie a kousek rostlinného másla. Jako přílohu můžeme podávat dušenou rýži nebo brambor.

Marta Dvořáčková, Červený Kostelec

Počet přečtení: 8062
Datum: 20. 3. 2009