Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Plněná cibule

8 velkých cibulí, 300 g žampiónů nebo jiných čerstvých hub, 1 polévková lžíce olivového oleje, 1 lžička mletého koriandru, 2 lžičky kari, 3 stroužky česneku, 1 lžička sypkého würzlu, 1/2 balíčku tofu natural, 4 polévkové lžíce sójové smetany Provamel
|
Typ článku: Recepty

Oloupané cibule chvilku povaříme ve vodě. Slijeme, seřízneme vršky a vydlabeme. Vnitřky a vršky cibulí opečeme na oleji spolu se žampióny nakrájenými na plátky. Ochutíme kořením a prolisovaným česnekem a smícháme s tofu nakrájeným na malé kostičky a se smetanou. Touto směsí naplníme cibule, vložíme do zapékací misky, přidáme zbytek nádivky a podlijeme mírně vodou. Pečeme asi 15 minut.

Podáváme s rýží natural a zeleninovým salátem.

Počet přečtení: 2862
Datum: 13. 1. 2012