Plněné cibule
4 velké cibule oloupeme a v celku vaříme asi 10 minut. Slijeme (vývar nevyléváme) a po částečném ochlazení cibulím odřízneme vršky a každou vydlabeme.
Rubrika: Zeleninová jídla
| Typ článku: Recepty
Na 1 pl olivového oleje a 1 pl vody osmahneme vydlabané vnitřky cibule a vršky, přidáme 300 g hub nakrájených na jemné plátky, ochutíme práškovým würzlem, 1 l mletého koriandru, 1-2 l kari a 2 lisovanými stroužky česneku a podusíme. Do podušené směsi přidáme 4 pl sójové smetany a naplníme cibule.
Vložíme je do zapékací misky, podlijeme vývarem z cibule a přidáme zbytek nádivky. Pečeme 15-20 minut. Podáváme s rýží.
Dobrou chuť přeje Jitka Pohanková
Počet přečtení: 2735
Datum: 21. 9. 2009