Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Polenta a la Knedlíky s vajíčkem

Jeden sáček mrazeného hrášku podusíme. Dva koupené polentové knedlíky (nebo zbytek doma vařené polenty) nakrájíme na drobné kostičky a na předehřáté nepřilnavé pánvi (titanové) nasucho opékáme, až se utvoří kůrčička.

Mícháme opatrně, aby kostičky zůstaly v celku. Současně na druhé pánvi na 2 lžících olivového oleje se stejným množstvím vody osmažíme 2 velké cibule nakrájené na kostičky, pak přidáme uzené tofu nakrájené na kostičky a po usmažení ochutíme sypkým würzlem. Vše opatrně smícháme dohromady.

Podáváme s hlávkovým salátem nebo kyselou okurkou, tak jako klasické knedlíky s vajíčkem.

Dobrou chuť přeje Jitka Pohanková

Počet přečtení: 4610
Datum: 20. 1. 2009