Polenta a la Knedlíky s vajíčkem
Jeden sáček mrazeného hrášku podusíme. Dva koupené polentové knedlíky (nebo zbytek doma vařené polenty) nakrájíme na drobné kostičky a na předehřáté nepřilnavé pánvi (titanové) nasucho opékáme, až se utvoří kůrčička.
|
Typ článku: Recepty
Mícháme opatrně, aby kostičky zůstaly v celku. Současně na druhé pánvi na 2 lžících olivového oleje se stejným množstvím vody osmažíme 2 velké cibule nakrájené na kostičky, pak přidáme uzené tofu nakrájené na kostičky a po usmažení ochutíme sypkým würzlem. Vše opatrně smícháme dohromady.
Podáváme s hlávkovým salátem nebo kyselou okurkou, tak jako klasické knedlíky s vajíčkem.
Dobrou chuť přeje Jitka Pohanková
Počet přečtení: 4610
Datum: 20. 1. 2009