Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Prokládané brambory

15 středně velkých brambor uvařených ve slupce a oloupaných, 2 cibule, 250 g klasa klobásy, 5 pl oleje, 2 čl drceného kmínu, 1 čl majoránky, 1 1/2 čl solčanky, 1 čl soli, 1/2 čl zázvoru, 1 čl mleté papriky, 2 š sójového mléka, 1/2 čl soli, 2 pl hladké mouky, 2 pl nakrájené petrželové natě
|
Typ článku: Recepty

Hlubší plech vymastíme olejem a střídavě vyložíme vrstvou nakrájených brambor, klasa, cibule a zakončíme vrstvou brambor. Obě vrstvy brambor ochutíme kořením, povrch pokapeme olejem a ve vyhřáté troubě pečeme 20-25 minut (přikryté plechem). Smícháme poslední čtyři suroviny, odkryjeme plech a vytvořenou směsí rovnoměrně polijeme po celém povrchu. Odkryté dopečeme v troubě dalších l5 minut.

Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin

Počet přečtení: 3138
Datum: 25. 1. 2009