Tofu směs na špagety (na pizzu)
1/3 š oleje, 1 1/2 š nakrájené cibule, 1 1/2 pl hořčice, 1 pl polohrubé mouky, 2 čl solčanky, 1 čl soli, 2 š rozmixovaného leča, 1 1/2 š jemného kečupu, 1 š vody, 6 stroužků česneku, 2 pl sójové omáčky, 1 čl oregana, 3 š tofu nastrouhaného na středně hrubém struhadle
Rubrika: Jídla z tofu a sóji
| Typ článku: Recepty
Na polovině oleje osmažíme cibuli, přidáme hořčici, podusíme, zasypeme moukou, zalijeme lečem, kečupem a vodou. Rozmícháme, dochutíme kořením a solí a převaříme. Potom přidáme nastrouhané tofu, necháme přejít varem a dochutíme česnekem, podle potřeby i některým z uvedeného koření. Povrch pokapeme zbytkem oleje. Směs je možné použít na špagety, pizzu, sedmihradské zelí, topinky atd.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 3895
Datum: 25. 1. 2009