Uchovávání pomazánek
Pomazánky je možné připravit i do zásoby. Hotovou pomazánku vložíme do malých skleněných lahviček s otočným uzávěrem. Lahvičky dáme do nádoby s vodou, uvedeme do varu a sterilizujeme 5-10 minut. Potom je vyjmeme, necháme vychladnout a uložíme do chladničky.
Rubrika: Pomazánky, krémy, másla, sýry
| Typ článku: Recepty
Jelikož je vaření luštěnin a obilnin časově náročné, tento postup nám ušetří spoustu času. Zrovna tak je možné využít na přípravu těchto pomazánek suroviny, které nám při přípravě obilného nebo luštěninového jídla zbyly (nebo záměrně uvaříme víc). Chlebíčky s pomazánkami vhodně kombinujeme se syrovou zeleninou.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 3519
Datum: 26. 1. 2009