Zapékané brambory s tofu a kyselým zelím
3 pl rostlinného tuku, 2 š cibule nákrájené na kolečka, 5-6 větších brambor uvařených ve slupce a oloupaných, 4 š kyselého zelí, 2 š uvařené rýže natural, 2 š nastrouhaného tofu, 2 čl soli, 3 pl oleje, 1-1 1/2 š hustšího sójového mléka
Rubrika: Jídla z brambor
| Typ článku: Recepty
Chlebovou formu vymastíme olejem a střídavě vyložíme vrstvou bramborových plátků, cibule, kyselého zelí, rýže, nastrouhaného tofu a zakončíme vrstvou bramborových plátků. Jednotlivé vrstvy vždy ochutíme solí a povrch potřeme olejem. Ve vyhřáté troubě pečeme asi 45 minut. Před dokončením zalijeme sójovým mlékem a dopečeme.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 4002
Datum: 25. 1. 2009