Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Domácí broskvový krém

Krém: 100 g kešu oříšků, 1 balení bílého tofu natural (200 g), 200 g broskví z konzervy, 150 g kokosového mléka (plechovka), 60 ml agávového sirupu, 4 PL citrónové šťávy
|
Typ článku: Recepty

Kešu oříšky předem namočte na 8 hodin do vody. Poté vodu z nich slijte, oříšky opláchněte a vložte do mixéru. Přidejte broskve, bílé tofu natural, kokosové mléko – jen tuhou část, agávový sirup a čerstvou citrónovou šťávu. Vše dobře rozmixujte do hladkého krému.

Krém nalijte do misek a dejte do ledničky na 30 minut vychladnout. Podávejte s jakýmkoliv ovocem a oříšky.

Lahodný smetanový krém, který vám bezpochyby nahradí jogurt. Jeho příprava je jednoduchá a chuť neodolatelná.

Recept pochází z kuchařky Denisy Michnové Zdravě s Denčou, viz: www.zdravesdencou.cz.
Počet přečtení: 56
Datum: 4. 11. 2024