Domácí broskvový krém
Krém: 100 g kešu oříšků, 1 balení bílého tofu natural (200 g), 200 g broskví z konzervy, 150 g kokosového mléka (plechovka), 60 ml agávového sirupu, 4 PL citrónové šťávy
Rubrika: Ovocné recepty
| Typ článku: Recepty
Kešu oříšky předem namočte na 8 hodin do vody. Poté vodu z nich slijte, oříšky opláchněte a vložte do mixéru. Přidejte broskve, bílé tofu natural, kokosové mléko – jen tuhou část, agávový sirup a čerstvou citrónovou šťávu. Vše dobře rozmixujte do hladkého krému.
Krém nalijte do misek a dejte do ledničky na 30 minut vychladnout. Podávejte s jakýmkoliv ovocem a oříšky.
Lahodný smetanový krém, který vám bezpochyby nahradí jogurt. Jeho příprava je jednoduchá a chuť neodolatelná.
Recept
pochází z kuchařky Denisy Michnové Zdravě s Denčou, viz: www.zdravesdencou.cz.
Počet přečtení: 116
Datum: 4. 11. 2024