Řecké tofu
200 g bílého tofu, 1 menší hlávka čínského zelí (asi 400 g), 2 stroužky česneku, 1 cibule, 200 g čerstvých žampionů, 2 kapie, 2 rajčata, 200 g pórku, 2 pl sójové omáčky, 2 pl oleje, 1 pl kečupu, 1 pl hořčice, 1 čl kari koření, 1 čl solčanky
Rubrika: Jídla z tofu a sóji
| Typ článku: Recepty
Tofu pokrájíme na malé kostky, dobře je pokapeme sójovou omáčkou a osmažíme na oleji. Vyjmeme a osmažíme cibuli, zelí, rajčata a houby, vrátíme nazpět tofu, přidáme koření a ostatní ingredience a pomalu krátce podusíme.
Podáváme s rýží - v zimě můžeme použít mraženou čínskou směs.
Počet přečtení: 4880
Datum: 14. 12. 2012