Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Rýžové mléko

4 šálky vody, 1 šálek uvařené rýže natural, 1 čl vanilky (možno vynechat)
|
Typ článku: Recepty

Všechny ingredience vložte do mixéru a mixujte tak dlouho, až je mléko dokonale tekuté. Uchovejte v chladničce. Před použitím protřepejte.

Jedná se o mléko, které chutná nasládle, zvláště když použijete i vanilku. Rýžové mléko se dá použít místo běžného mléka skoro v každém receptu. Chcete-li docílit zcela tekuté konzistence, nechte mléko asi 30 minut odstát a pak je bez protřepání přelijte do jiné nádoby. V původní nádobce zůstane na dně usazený zbytek, který můžete přidat třeba do polévky nebo omáčky, podle potřeby.

Počet přečtení: 7453
Datum: 18. 1. 2009