Slunečnicový krém s banánem
slunečnice š (1 š = 2 dl), vroucí voda 5 pl, banán 1 ks, med 1–2 pl, vanilkový cukr 1–2 čl
Rubrika: Pomazánky, krémy, másla, sýry
| Typ článku: Recepty
Slunečnici zalijeme vroucí vodou a mixujeme na hladko. Přidáme ostatní suroviny a mixujeme do hladké nadýchané hmoty. Pomazánku necháme zchladnout, znova promícháme a můžeme natírat na celozrnné pečivo nebo přidávat do kaší či do müsli.
Krém je hladký a dostatečně nadýchaný, lehce roztíratelný.
Z knihy Romana a Halyny Uhrinových „Nevařte podle kuchařek“ (vydal Advent-Orion), kterou lze objednat na adrese www.a-o.cz.
Počet přečtení: 3197
Datum: 13. 7. 2009