Studie
![](/image.php?82&0&t=1)
Rychlost nebo vzdálenost?
Studie ukazují, že pohyb snižuje riziko nemocí srdce a cév. Fyzická aktivita pomáhá snižovat hladinu cholesterolu, pomáhá...Rubrika: Pohyb | Typ článku: Studie![](/image.php?6906&0&t=1)
Rychlou procházkou zaženete chuť na čokoládu
Výsledky nové studie ukázaly, že rychlá procházka může odvrátit chuť na čokoládu – která je jednou z nejběžnějších...Rubrika: Pohyb | Typ článku: Studie![](/image.php?968&0&t=1)
Rýma: zmýlená neplatí
Vědci v nové studii sledovali 161 amerických rodin s různým ekonomickým zázemím, které měly aspoň jedno dítě ve stáří od...Rubrika: Infekční nemoci | Typ článku: Studie![](/image.php?1402&0&t=1)
Řekni rajče
Chcete chránit své srdce? Lidé s cukrovkou II. typu anebo zhoršenou glukózovou tolerancí (stav, který předchází cukrovce), kteří...Rubrika: Srdce a cévy | Typ článku: Studie![](/image.php?590&0&t=1)
Říct, že sportujete, pomůže vytvořit dobrý první dojem
„Společnost má velmi pozitivní náhled na lidi, kteří sportují, a velmi negativně hodnotí ty, kteří necvičí“, uvedla dr....Rubrika: Pohyb | Typ článku: Studie![](/image.php?386&0&t=1)
Řidiči pozor: Kvalita vzduchu ve vašem voze může být na pováženou
Až příště pojedete autem, raději zadržte dech. Nová zpráva uvádí, že koncentrace některých škodlivých látek, jako je...Rubrika: Ekologie | Typ článku: Studie![](/image.php?564&0&t=1)
S brokolicí proti rakovině
I když se často uvádí, že konzumování zeleniny je cestou, jak bojovat proti různým nemocem, jak ta která zelenina působí, není...Rubrika: Rakovina | Typ článku: Studie![](/image.php?20134&0&t=1)
S brokolicí proti rakovině
Některé látky obsažené v brokolici mají potenciál potlačit šíření metastáz.Rubrika: Rakovina | Typ článku: Studie![](/image.php?13504&0&t=1)
S brokolicí proti rakovině plic
V jedné studii požádali skupinu dlouhodobých kuřáků, aby konzumovali pětadvacetkrát více brokolice než průměrní Američané...Rubrika: Rakovina | Typ článku: Studie![](/image.php?522&0&t=1)
S celozrnným chlebem na cestě k dlouhověkosti
Studie vypracovaná na téměř 34 tisících Norech zjistila, že ti z nich, kteří jedli nejvíce celozrnných potravin, měli o 23%...Rubrika: Dlouhověkost | Typ článku: Studie