Barevná rýže
Červená: dušená rýže, 1/2 š rajského protlaku, 2 pl oleje
Rubrika: Jídla z obilnin
| Typ článku: Recepty
Na oleji orestujeme rajský protlak a smícháme s dušenou rýží.
Zelená: dušená rýže, 1/2 š mraženého špenátového protlaku, 1 střední cibule, 1 čl solčanky, 3 stroužky česneku
Na oleji osmažíme cibuli, přidáme špenátový protlak, ochutíme a dusíme asi 3 minuty. Dochutíme utřeným česnekem a smícháme s udušenou rýží.
Žlutá: dušená rýže, 1-2 pl oleje, 1-2 čl kurkumy
V nahřátém oleji rozpustíme kurkumu a smícháme s dušenou rýží.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 3180
Datum: 25. 1. 2009