Čtyři způsoby, jak zvýšit riziko onemocnění rakovinou
Jste připraveni na trochu obrácené psychologie? Chcete-li si hrát na slepou bábu se smrtelně nebezpečným onemocněním, zde je návod.
Rubrika: Rakovina
| Typ článku: Rady lékaře
1. Konzumujte alkohol. Alkohol narušuje působení kyseliny listové, což přispívá k narušování DNA.
2. Cpěte se, co se do vás vejde. Nadbytek kalorií přispívá k obezitě, která je známým rizikovým faktorem.
3. Dávejte si pozor na to, abyste jedli hodně masa, nejlépe tučného, případně uzeného. Obsahují nasycené tuky a při přípravě za vysokých teplot se vytvářejí potencionální karcinogeny.
4. Soustřeďte se na rafinované obiloviny. Zajistíte si tak nadbytečnou produkci inzulínu, která může napomáhat rakovinnému bujení.
Environmental Nutrition
Počet přečtení: 3102
Datum: 31. 3. 2010