Granola
1 šl vody, 1/3 šl oleje, 1 šl sladěnky, 1 lž rozemleté vanilky, 1 lž soli, 7 šl vloček (ovesné, pšeničné, špaldové) 1 šl nasekaných ořechů nebo semínek, 1 šl nasekaného sušeného ovoce
Rubrika: Jídla z obilnin
| Typ článku: Recepty
Společně promícháme prvních pět ingrediencí, které potom vlijeme do vloček. Dobře vše promícháme. Potom granolu rozložíme v 1 cm vrstvě na dva plechy. Pečeme asi 20 minut při 150°C, ke konci pečení přidáme ořechy a ovoce. Podáváme se sójovým mlékem nebo samotné. Granola je trvanlivá a hodí se na cesty.
Dobrou chuť přeje Kateřina Kukosová
Počet přečtení: 3653
Datum: 25. 1. 2009