Orient bulgur s tofu
2 pl sezamového oleje, cibule, česnek, tofu natural, shoyou, 1/2 lž kurkumy nebo šafránu, 1/2 šl bulguru, 1/2 květáku, 3 šl vody, zelený hrášek, 1 lž sladěnky, 2 lž wurzlu
Rubrika: Jídla z obilnin
| Typ článku: Recepty
Tofu nakrájíme na plátky, naložíme do sójové omáčky shoyou a necháme marinovat. Potom plátky osmažíme zprudka na oleji a dáme na talíř. Cibuli a česnek nakrájíme a osmažíme na oleji, přidáme kurkumu, wurzl, bulgur, květák, sladěnku a vodu. Dusíme pod pokličkou 15 minut.
Přidáme zelený hrášek a vaříme ještě 10 minut. Servírujeme na talíři s květákem a okurkový salát s citrónem.
Dobrou chuť přeje Kateřina Kukosová
Počet přečtení: 4987
Datum: 25. 1. 2009