Polenta podle šéfredaktora
2 koupené knedlíky polenty nakrájené na drobné kostičky, 1 uzené tofu na kostičky, 1 sáček mraženého hrášku, 2 velké cibule na kostičky, 2 polévkové lžíce olivového oleje, sypký würzl na dochucení
Rubrika: Jídla z obilnin
| Typ článku: Recepty
Hrášek podusíme s malým množstvím vody a slijeme. Polentu na zahřáté nepřilnavé pánvi opékáme, až se utvoří kůrčička. Musíme opatrně míchat, aby se polenta dobře opekla, ale aby kostičky zůstaly v celku. Současně v druhé pánvi na 2 lžících olivového oleje se stejným množstvím vody osmažíme cibulku, pak přidáme tofu a po usmažení ochutíme würzlem. Vše opatrně smícháme dohromady.
Podáváme s hlávkovým salátem nebo kyselou okurkou.
Počet přečtení: 4437
Datum: 9. 3. 2012