Rýže na houbách
2 cibule, rozkrojené na polovinu, a pak nakrájené, 200 g nakrájených hub, 2 stroužky utřeného česneku, 1 brokolice, nahrubo nakrájená, 1/2 hlávky květáku, nahrubo nakrájeného, 1 cuketa, rozkrojená podél a pak na půlkolečka, 1/2 šálku zeleného hrášku, 1/2 šálku jablečné šťávy, 1/4 čl kari koření, 1/4 čl nového koření, 1/4 čl muškátového oříšku, 3 šálky uvařené rýže natural
Rubrika: Jídla z obilnin
| Typ článku: Recepty
Orestujte cibuli, houby a česnek ve čtvrtině šálku vody a čtvrtině šálku jablečné šťávy (5 minut). Přidejte brokolici, hrášek, květák, cuketu, čtvrt šálku jablečné šťávy a koření. Vařte za občasného míchání na středním plameni tak dlouho, až zelenina změkne, což bude trvat asi 10 minut. Přidejte uvařenou rýži. Prohřejte a podávejte.
Počet přečtení: 3415
Datum: 18. 1. 2009