Rýžový karbanátek s čočkou
2 pl oleje, 3/4 š nakrájené cibule, 2 š uvařené rýže natural, 2 š uvařené čočky, 1 š mletých ovesných vloček, 1 čl solčanky, 1 čl majoránky, 1 čl soli, 4 stroužky česneku, olej na smažení
Rubrika: Náhražky masa
| Typ článku: Recepty
Na oleji osmažíme cibuli, smícháme s uvařenou rýží a jemně rozmixujeme. Potom smícháme s ostatními surovinami. Směs nabíráme v oleji namočenou lžící a vkládáme do rozpáleného oleje, kde poměrně rychle smažíme z obou stran.
Rýžové karbanátky můžeme připravit i s rozmačkanými fazolemi, rozmixovanou uvařenou pšenicí atd.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 3260
Datum: 25. 1. 2009