Rýžový salát se zeleninou a zálivkou
rýže natural uvařená 2–3 š (1 š = 1,8 dl), rajče 1 ks, paprika 1 ks, okurky 1 ks, cibule 1 ks, bazalka na ochucení, lahůdkové francouzské droždí na ochucení, drcený kmín na ochucení, sůl na ochucení, rýžová zálivka (předchozí recept) 1/2 –3/4 š
Zeleninu nakrájíme na menší kousky, dáme do misky a přidáme na měkko uvařenou vychladlou rýži. Ochutíme podle vlastní chuti (bazalku rozmělníme najemno mezi prsty) a zalijeme zálivkou. Zlehka smícháme a případně ještě dochutíme.
Z knihy Romana a Halyny Uhrinových „Nevařte podle kuchařek“ (vydal Advent-Orion), kterou lze objednat na adrese www.a-o.cz.
Počet přečtení: 3823
Datum: 24. 7. 2009