Seitan se zelím
2 pl oleje, 1/2 š nakrájené cibule, 2 š na středně velké kostky nakrájeného bílého zelí, 3 š na tenké proužky nakrájené plátky seitanu, 3 čl přírodního cukru, 1 1/2 pl rajského protlaku, 1 1/2 pl sójové omáčky, 1 pl polohrubé mouky, 2 š studené vody, 1 čl solčanky, 3/4 čl soli
Rubrika: Náhražky masa
| Typ článku: Recepty
Cibuli a zelí restujeme na oleji do sklovita, přidáme seitan a rajský protlak, cukr a sójovou omáčku. Chvíli společně podusíme, zaprášíme moukou a po zamíchání zalijeme vodou. Rozmícháme, necháme vařit 2-3 minuty, dochutíme solí a solčankou.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 3128
Datum: 25. 1. 2009