Sekaná z krup
3/4 š nakrájené cibule, 2 š malých ječmenných krup uvařených na hustou kaši, 3-4 stroužky česneku, 1 1/2 pl kukuřičného škrobu (maizeny), 2 pl oleje, 4 pl ovesných vloček, 1/2 čl drceného kmínu, 1 čl solčanky, 1 čl majoránky, 2 čl sójové omáčky, 1/2 čl soli, olej na vymaštění, mouka na vysypání
Rubrika: Náhražky masa
| Typ článku: Recepty
Vychladlé kroupy smícháme s ostatními surovinami, dobře promícháme a necháme 15 minut stát. Malý plech vymastíme olejem a vysypeme mouku. Vložíme kroupovou směs a urovnáme. Ve vyhřáté troubě pečeme 20-30 minut.
Sekaná můžeme připravit i z pšenice.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 4435
Datum: 25. 1. 2009