Vegetariánské steaky
K přípravě steaků použijeme Robi oválky (Robi maso); jedná se o chladírenský, vakuovaný výrobek z rostlinné bílkoviny.
Rubrika: Náhražky masa
| Typ článku: Recepty
Oválky příčně mírně nařízneme, vždy asi v centimetrových vzdálenostech, potřeme směsí z oleje, sójové omáčky Shoyu a lahůdkového droždí, kterou jsme si předem umíchali, posypeme čerstvými lístky rozmarýnu, dýňovými semínky a poklademe plátky cibule.
Vložíme na plech do trouby zapéct (doba pečení cca 10-15 minut). Před koncem pečení každý plátek lehce polijeme čerstvou šťávou z jablek (nejlepší je sladkokyselý druh).
Podáváme s pečenými brambory a zeleninovým salátem.
Dobrou chuť přeje Marta Královičová
Počet přečtení: 6791
Datum: 23. 1. 2015