Zeleninové krupoto
1/3 š vody, 1/2 š nakrájené cibule, 3 š na hustou kaši doměkka uvařených malých ječmenných krupek, 3 š různé zeleniny nakrájené na menší kostky (mrkev, celer, hrášek, kukuřice, brokolice atd.), 2 š vody, 1 čl solčanky, 3/4 čl soli, 1/3 čl drceného tymiánu, 1 pl oleje
Rubrika: Jídla z obilnin
| Typ článku: Recepty
Na vodě podusíme cibuli, přidáme uvařené kroupy, za stálého míchání necháme krátce na mírném ohni povařit a přidáme ve 2 š vody uvařenou zeleninu (bez vody nebo jen s trochou vody). Dochutíme uvedeným kořením a všechno smícháme.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 13325
Datum: 25. 1. 2009