Dušený špenát s francouzským droždím
3 pl oleje, 1 velká cibule, 1/2 kg špenátu (mraženého), 3-5 stroužků česneku, 1 čl soli, 1 šálek sójového mléka, 2 pl hladké mouky, 2 pl francouzského droždí
Rubrika: Zeleninová jídla
| Typ článku: Recepty
Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme napůl rozmražený špenát a pod pokličkou dusíme do rozmražení, pak ještě 2-3 minuty. Do sójového mléka zamícháme mouku, vlijeme do špenátu a za občasného míchání vaříme na mírném ohni asi 5 minut. Dochutíme solí, rozetřeným česnekem a odstavíme. Pokapeme olejem (nebo rostlinným máslem) a při podávání posypeme droždím.
Dobrou chuť vám přeje Roman Uhrin
Počet přečtení: 2923
Datum: 25. 1. 2009