Všechny články
Recepty
Strava
Vztahy
Zdraví
Životospráva
Další...
Nemoci

Karobové bonbony

Karobové bonbony jsou další alternativou čokoládových bonbonů. Jsou zdravé a jejich hlavní složkou je karob. I když má karob trošku jinou chuť než čokoláda, má jen 1/3 kalorií a je téměř bez tuků (čokoláda je z poloviny tuk).
Rubrika: Sladidla
|
Typ článku: Encyklopedie

Je bohatý na pektin, nezpůsobuje alergie, obsahuje hodně proteinů a neobsahuje oxalicilovou kyselinu, která brání vstřebávání vápníku. Proto se karobový prášek hojně používá ve zdravých výrobcích místo kakaa.

Karobové dropsy lahodně osladí vaše recepty na koláče, jogurt a mnoho dalších pokrmů, bez používání čokolády a jiných škodlivých ingrediencí.

Počet přečtení: 6145
Datum: 15. 11. 2007